Masa cukrowa, fondant, Pasta Top - Saracino - biała, 500 g
- 20,90 zł
Wysokiej klasy masa cukrowa włoskiej firmy Saracino. Doskonała do zastosowania przy wysokich temperaturach i wysokiej wilgotności. Jest bardzo elastyczna, bardzo dobrze znosi wahania temperatury, nie ''poci się'', nie pęka. Najlepsza masa do stosowania w lecie. Niezastąpiona przy obkładaniu tortu oraz przy tworzeniu płaskich dekoracji. Posiada dodatek masła kakaowego dzięki czemu doskonale przechowuje się również w lodówce. Polecana przez czołowych włoskich dekoratorów. Produkt bezglutenowy.
SKŁADNIKI: cukier, syrop glukozowy, masło kakaowe, skrobia ryżowa, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol E420, stabilizator: tragakant E413, glicerol E422, wysoko oleinowy olej słonecznikowy, aromat, środek konserwujący: sorbinian potasu E202, kwas: kwas cytrynowy E330, barwniki: E171
OPAKOWANIE: 500 g
PRODUCENT: Saracino
SYMBOL: SAR-DEC044K05