Masa cukrowa, fondant, Pasta Top - Saracino - brązowa, 500 g
- 20,90 zł
Wysokiej klasy masa cukrowa włoskiej firmy Saracino. Doskonała do zastosowania przy wysokich temperaturach i wysokiej wilgotności. Jest bardzo elastyczna, bardzo dobrze znosi wahania temperatury, nie ''poci się'', nie pęka. Najlepsza masa do stosowania w lecie. Niezastąpiona przy obkładaniu tortu oraz przy tworzeniu płaskich dekoracji. Posiada dodatek masła kakaowego dzięki czemu doskonale przechowuje się również w lodówce. Polecana przez czołowych włoskich dekoratorów. Produkt bezglutenowy.
SKŁADNIKI: Cukier, syrop glukozowy, masło kakaowe, stabilizatory: glicerol (E422); skrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, aromat, substancja zagęszczająca: karboksymetyloceluloza (CMC); konserwant: sorbinian potasu (E202); zakwaszacz: kwas cytrynowy (E330); barwniki: E133, E120, E129, E102
OPAKOWANIE: 500 g
PRODUCENT: Saracino
SYMBOL: SAR-DEC056K05